Möte med Bildgruppen den 23 april - Bildbedömning av Tävlingsbilder

Nu är det dags igen för en bildträff.

En av bildgruppens uppgifter är att samordna klubbens bildbedömningar åt andra fotoklubbar. Vi har nu fått förfrågan att bedöma Gagnef fotoklubbs klubbmästerskap (Gagnef bedömde våra bilder vid förra månadstävlingen). Det gäller 4 klasser, påsikt färg och svartvitt, digitalt och bildspel. Vi har även lovat Åtvidabergs fotoklubb att bedöma bilder åt dem. Det är alltså sammanlagt 5 klasser som ska bedömas.
Denna bildträff tänkte vi alltså ägna oss åt detta. Så om du har lust att diskutera bilder över en kopp kaffe och enkelt fika (om ni har tur så blir det mina, Kerstins, nybakta specialbullar) så är ni varmt välkomna till Filadelfiakyrkan torsdagen den 23 april klockan 18:30.

Med tanke på att det är så många klasser som ska bedömas hoppas vi att ni är många som kommer så att vi kan dela in oss i grupper och göra bedömningarna. Alla är välkomna, nya som gamla medlemmar i klubben.
Ni som var med på bildträffen förra gången fick med er en bild av Bosse som ni skulle redigera till denna gången. Ta med er den på en USB så tittar vi på dem under kvällen om vi hinner, annars får vi spara dem till en annan träff.

Hälsningar Kerstin, Göran och Bosse

Anmälan senast 21 april via mejl till någon av nedanstående.

khagelin(at)hotmail.com
goran(at)unemyr.se