Nu är resultatet av månads-tävlingen för oktober redovisat och publicerat på hemsidan. Jury  har varit besökare av vår egen utställning på Scandinavian Photo.

Vinnare i färgklassen blev Göran Unemyr och i svartvitt Hanna Strålman. Ett stort grattis till vinnarna och till övriga placerade fotografer.

Se alla resultat här:

Påsikt Färg

Påsikt Svv

Etiketter: månadens bild

Jag är kanske lite sent ute, men ändå. Här nedan finns en länk till artikeln i Jönköpings News (tidigare Jmini) med reportage och bilder från Månadsmötet i september

Jkpg News

Etiketter: jmini press

Nu är bilder och poäng uppdaterat på Hemsidan efter det att månadstävlingen med mottot "Porträtt" digitala bilder har redovistats på Månadsmötet i september.

Resultat digitalt färg

Resultat digitalt svv

Poängställning

Ett stort grattis till er som placerade er i månadstävlingen för september 2017

Etiketter: månadens bild

Tommy Karlstedt har skapat en ny sida på Facebook där bilderna från almanackan kommer att publiceras i album, ett album per årgång. Givetvis ska alla medlemmar gå in på sidan och följa den genom att trycka på "Gilla".

Tack Tommy mfl som lägger ner allt detta jobb på vår almancka.

Etiketter: förr och nu

Tävlingsbilder inlämnade i april med motto "Ensligt" är utställda på Scandinavian Photo i Bankeryd under juli.
Besökarna röstar och utser de bästa bilderna.Gör ett besök och rösta på din favorit. Du deltar samtidigt i utlottning av två presentkort á 300:- på Scand. Photo. Utställningen visas under butikens öppettider t o m lördagen den 29 juli.

Läs hela inlägget »

Riksförbundets Nyhetsbrev EXPONERA kan du alltid läsa genom att följa länken på vår första sida här på Hemsidan, du hittar länken till höger på sidan under kalendern.

Exponera nr 6 kan du läsa här:

Etiketter: exponera

6th Vantaa Photoclub International exhibition.
For photographers worldwide, amateur or professional.

371 fotografer från 52 länder tävlade med mer än 4000 bilder i 4 klasser.
Färg, svartvitt, natur och photojournalism. Från Sverige deltog 13 fotografer
med 156 bilder varav 28 bilder fick accept.
Från Bankeryds Fotoklubb fick Mats Persson och Leif Arvidsson 6 bilder accepterade.
Läs mer under Resultat/Ext. tävl.