Bildgruppen

Träffas för att diskutera bilder, ge konstruktiv kritik och bjuda varandra på tips och idéer. Vi sitter i mindre grupper så att alla kan komma till tals. Ibland gör vi gemensamma utflykter och det händer också att ett litet gäng träffas spontant.
Medlemmar kan följa oss på klubbens Facebookgrupp.
Bildgruppen träffas i regel två veckor efter månadsmötet.
Se Kalendern.

Kontaktpersoner i Bildgruppen:
Bengt Ericson. 036-175475, 076-846 20 01
Läs mer... Funktionärer.

Bildgruppen träffas i Församlingsgården,
Sjöåkravägen 17, Bankeryd

2014

Måndagen den 11 augusti var Bildgruppen på en visning på Länsmuseet i Jönköping. Syftet var att titta på utställningen med fotorealistisk konst av Ola Billgren. Göran Unemyr har lagt upp bilder och skrivit om detta på sin egen hemsida,. Följ länken här: Fotoklubben på Länsmuseet

Läs hela inlägget »

21 maj besökte Bildgruppen Motorträffen i Huskvarna Folkets Park.
Temat för kvällen var Porsche och ett tiotal medlemmar anslöt till kvällen.
Vi gick runt och fotograferade bilar och tog sedan en trevlig och god fika tillsammans.

Göran Unemyr har på sin hemsida lagt upp några bilder från kvällen som du kan se om du följer länken här nedan:

Läs hela inlägget »