John Bauers Skogar 

Välkommen på vernissage den 20 september kl 13 på Tändsticksmuseet I Jönköping. Då inviger Helen Agrenius utställningen John Bauers skogar med bilder av  natur och konstfotograf Mats Andersson. Utställningen pågår mellan den 20 september och 9 november 2014. 

”Mats Andersson har vandrat i John Bauers fotspår. Han har sökt det trolska som Bauer såg. Han har sökt och funnit. Genom hans bilder ser vi kärleken till naturen, det trolska och fantastiska. Han bär en förkärlek för det mörka, men ljusets strimmor når oss i varje bild. Han bär en kärlek för annorlunda bilder, som passar sig väl. De är vackra, krävande och konstnärligt speciella. Ja, fotograf Mats Andersson fotograferar väl. Annorlunda och väl.” 

Anette Grinde

Etiketter: utställning

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln