Storfototräffen på Scandinavian Photo. 

Under torsdagen hjälptes Leif, Berthil, Bosse, Bernt och Monica åt att hänga upp de 76 deltagande bilderna i Storfototävlingen på Scandinavian Photo. Trots det sammanhållande mottot Street Photo var det en blandad kompott och det fanns med många intressanta tolkningar av mottot. Efter några timmars pusslande, spikande och klistrande satt så bilderna uppe och resultatet kan nu beskådas ikväll, fredag, under vernissage och prisutdelning och 14 dagar framöver. 

Det faktum att den tidigare rent digitala tävlingen nu resulterat i en utställning på Scandinavian Photo och en vandringsutställning med de 20 bästa bilderna på ABF i Jönköpings Län är extra roligt. 

Monica Engstrand

Etiketter: utställning storfoto

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln