Fotokonst på Ryhov piggar upp

Bankeryds Fotoklubb ställer ut glad och uppiggande fotokonst på Ryhov i gamla Blomstergången, numera Galleri R, mellan 19 november och 6 januari 2015.

Redan under upphängningen på förmiddagen den 19 november stannade många besökare till och tog sig en titt på de 19 foto-grafernas sammanlagt 51 bilder utanför biblioteket i Galleri R.

Genom de många fotograferna, som själva fått välja vilka bilder de vill ställa ut, blir variationen stor, även om alla strävat efter att välja bilder som ger positiva vibbar. Här finns exempel på skönhet, vila, fart,  frid, glädje, nostalgi och lite till, men inga dystra bilder.  Här kan alla hitta någon bild att vila i, njuta av eller kanske bli glad av.  Exempel på motiv är blommor, abstrakt, barn i när och fjärran, bröllopsbilder, gamla tider, natur och dokumentärt. Färg och svartvitt, smått och stort, canvas och ramade bilder samsas på väggarna.

 

Etiketter: utställning

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln