Nytt Vandringspris för Fältskjutning klass Färg påsikt.

På senaste månadsmötet stod det klart att Leif Arvidsson hade tagt sin tredje inteckning i Vandringspriset i klassen Färg, påsikt. Det här innebar också att Leif nu även får behålla priset. Första inteckningen i priset tog han redan 2005 och nu tio år senare är alltså priset hans. Leif har däremot varit riktigt snabb i vändningarna när det gäller att skaffa fram ett nytt Vandringspris till klubben. Nu återstår det bara att se hur länge det dröjer innan någon får behålla även det här priset, tre inteckningar är det som krävs. Personligen tycker jag att Leif har hittat ett väldigt pris som är väl värt att kämpa för i våra kommande Fältskjutningar. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln