Honkey Kong - En utställning utav Christian Åslund.

Honkey Kong - En utställning utav Christian Åslund på

Galleri Tegel 6/3 – 16/4 2015.

Christian Åslund är en prisbelönt Stockholmsbaserad fotograf som genom sin fotoutställning hyllar 2d-plattformsspel.Taget från svindlande höjder, från taken av Hong Kongs skyskrapor, leker Christian med perspektivet och vänder det urbana landskapet så att de avbildade personerna likt spelavatarer navigerar runt i något som kan liknas med sidscrollande videospel från 80-talet. För att åstadkomma den platta tvådimensionella effekten användes ett teleobjektiv och bilderna fotograferades från så höga höjder som möjligt för att skapa känslan att modellen är videospelarens alter ego, karaktären och den faktiska bilden spelarens perspektiv i ett plattformsspel.

Utställningen har precis visats på Fotografiska i Stockholm och nu har alla
intresserade möjlighet att se den på Galleri Tegel från 6/3 till 16/4 2015.

Välkomna!

TEGEL Matbar & Galleri, 036-12 89 00, Tändsticksgränd 12-14, Jönköping
 

Etiketter: utställning

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln