Resultat RTF omgång 3 tema BRO(AR)

RiksTemaFoto (RTF) tävlings-omgång 3 med temat BRO(AR) är nu avgjord. Leif Arvidsson hamnade på en hedrande tredje plats med sin bild ”Atlanthavsveien”. Leif fick desutom ytterligare en av sina bilder med i klassen "Utvalda bilder för visning B". Även Mats Persson fick med en av sina bilder med för visning i klass B. Ett stort grattis till de fina framgångarna önskar vi både Leif Arvidsson och Mats Persson.

Sluställning för RTF 2015/2016 ser ut som följer:
1. Peter Jensen, Falun (Falu FK - 32 poäng
2. Per Birger Olsson, Viken (FK Kamera) 18 poäng
3. Leif Arvidsson, Mullsjö (Bankeryds FK) - 14 poäng

Här kan du se Leif och Mats bilder från omgång 3: Resultat RTF BRO(AR)

På samma sida ser du även Monika Enstrands bild "Oops" som fick liten bronsplakett vid Västsvenska FotoExpon 2016 Varberg samt Berthil Johanssons kollektion "Jenny Sedelsångare" som fick stor Bronsplakett i klassen för kollektioner.

Nu finns även inbjudan ute för RTF 2016/2017 med första inlämning den 1 november 2016, tema SKOGEN, se nedan
 

Etiketter: tävlingsresultat rtf

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln