Resultat Månadens Bild maj 2016 nu publicerat på Hemsidan

Hej fotokamrater i Bankeryds Fotoklubb!            
                                                                                                                 Vi får tacka för förtroendet att bedöma er tävling med mottot Fordon. Vi tycker att det är ett ganska svårt motto. En tävlingsbild med det aktuella mottot kräver något mer än en ren avbildning av ett fordon. I Skillingaryds fotoklubb brukar vi ibland när någon tävlat med en fågelbild säga att det är en fin artbild men att den utöver detta inte har något vidare intresse.  En del av de nu aktuella tävlingsbilderna kan hänföras till fina ”artbilder” men saknar kanske den där komponenten som också gör den till en allmänt sett intressant bild som man stannar inför. När vi efter bedömningen sammanfattade våra iakttagelser konstaterade vi att flera av de bilder som placerat sig bra i den svartvita klassen också hade någon form av mänsklig anknytning. 

Bästa hälsningar
Skillingaryds Fotoklubb
 

Etiketter: månadens bild

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln