Resultat Månadens Bild mars 2017 samt kollektion motto: "Mellanrum" Månadens Bild mars 2017 dominerades stort av våra kvinnliga medlemmar i klubben.

Ett stort grattis till Monica Engstrand som tog hem segern i både färg och svartvitt digitalt, med motto: Fritt. 


Väl värt att nämna är också att Hanna Strålman placerade sig på prispallen i båda klasserna med en andra plats i färgklassen och en tredje placering i den svv- klassen. Hanna är ny medlem i klubbben sedan några månader tillbaka, bra jobbat Hanna!

Jag skrev att tävlingen dominerades av våra kvinnliga medlemmar som räknat i antal medlemmar är minoritet. I färgklassen kom Karin Lundgren på fjärde plats med sin bild "Reflektion", Margareta Unemyr på femte plats med sin bild "Skördetid och Carina Ottosson på sjätte plats med bilden "När höst möter vinter". 

På månadsmötet redovisades också resultatet av Arne & Tommys årliga kollektionstävling, motto den här gången var: "Mellanrum". Även om det var 3 män med i toppositionerna så vanns även den här klassen av en av våra kvinnliga medlemmar. Grattis Karin Lundgren!

Resultat: 
1:a Karin Lundgren
2:a Berndt Tenlid
3:a Anders Lundgren
4:a Leif Arvidsson

Läs mer om resultatet och motiveringarna till placering 1-3 här:
Resultat färg
Resultat svartvitt

Etiketter: månadens bild

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln