NYHET!!! Vill du presentera dig själv på vår Hemsida?

På vår Hemsida finns idag ett Galleri med medlemsbilder. Det som tidigare är sagt är att den som vill visa upp bilder där och även uppdatera galleriet skickar bilder man vill ha publicerade till webmaster. Det är få medlemmar som idag utnyttjar det här. Därför har vi nu skapa en helt ny möjlighet för dig som är medlem i Bankeryds Fotoklubb. Du kan nu få en egen sida till att både presentera dig själv och även visa upp några av dina egna bilder. Tanken är att detta på sikt ska ersätta det nuvarande Galleriet på Hemsidan.

Jag tror att de flesta fotograferer vill ha en möjlighet att visa upp sina bilder. Men alla kanske inte har tid eller möjlighet att skapa en en helt egen Hemsida på nätet. Nu erbjuder alltså klubben dig att som alternativ en möjlighet att presentera dig själv som fotograf och även visa dina bilder på en egen sida på klubbens webbplats.

Det enda du själv behöver göra är att skriva några rader om dig själv. Skicka detta tillsammans med de bilder du vill ha publicerade, upp till ca 10 bilder, samt helst även en porträttbild. Du skickar ditt eget material till webmaster så kommer du inom kort få din egen sida. Här kan du se några sidor som är upplagda som exempel på hur det kan se ut:

Leif Arvidsson

Anders Lundgren

Dick Wåhlin

Det är här en bra möjlighet både för dig själv och ger också klubben möjlighet att visa upp sina medlemmars alster på ett mer personligt sätt. Du kan också använda din egen sida till att marknadsföra dig själv offentligt eller bara skicka en länk dina till dina nära och kära så att de kan se några av dina bilder.  

Välkomna att skicka ditt material till webmaster Dick Wåhlin
Tryck på den här länken för att skicka ditt underlag via mejl  info(at)dickwahlin.se
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln