Fortsatta framgångar för BFK i RTF2 - Motto: "Färg och Form"

Efter första etappen låg Bankeryds Fotoklubb på första plats efter fina framgångar för flera fotografer från Bankeryds Fotoklubb. Framgångarna fortsätter i den andra etappen och Bankeryds Fotoklubb befäster sin första placering i tävlingen.

Men i första hand är RiksTemaFoto en individuell tävling och Mats Persson från Bankeryds Fotoklubb har radat upp framgångar. Mats delade segern i den andra etappen och tillsammans med poäng från den första etappen leder nu Mats den indviduella tävlingen efter två etapper. Mats lyckades i RTF2 få med två bidrag, "Gammal design" på 2: plats (10 poäng) samt  "Stilleben", visning A (4 poäng). 

Vi säger stort grattis till Mats Persson och önskar dig lycka till i nästa etapp.


För att lyckas bra i lagtävlingen krävs att flera fotografer från BFK deltar och placerar sig på poängplats. Tävlingen har växt från år till år och det innebär att konkurrensen om poängen är mycket hård. Vi säger därför också grattis till Göran Unemyr och Margareta Unemyr som båda tog poäng med antagna bilder för visning B som gav klubben ytterliggare värdefulla poäng. 

Individuellt efter 2 etapper:


1. Mats Persson, Bankeryds Fotoklubb, 26 poäng
2. Per Järtby, Stockholmsbild, 14 poäng
2. Jesper Eggertsen, Skara FK, 14 poäng
2. Lars-Erik Boberg, Gangefs FK, 14 poäng

Lagtävling efter 2 etapper:

1. Bankeryds Fotoklubb, 32 poäng
2. Gagnefs FK, 26 poäng
3. Skara FK, 22 poäng

Här är hela resultatlistan:
Etiketter: rtf

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln