Protokoll styrelsemöten 

Har nu gått igenom styrelseprokollen på Hemsidan. Mycket riktigt så var det ett protokoll från ett Månadsmöte för januari 2020 istället för ett styrelseprotokoll som var publicerat. Nu är det tillrättat och rätt protokoll finns publicerat på våra interna sidor.

Sedan en tid tillbaka har även verksamhetsberättelse och ekonomisk redovisning för 2019 samt budget för 2020 funntis publicerat på våra interna sidor. Den som vill ha tillgång till informationen på interna sidor kan höra av sig till mig för att få tillgång till lösenordet.

Jag tar gärna emot tips och förslag kring informationen på Hemsidan samt tar tacksamt emot rättelser om ni upptäcker fel eller brister.

Mvh

Dick Wåhlin
 

Etiketter: protokoll

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln