Fototävling Kv. Ödlan avslutad

Monica Engstrand, Henrik Hermansson (Dick W. bild), Berthil Johansson Monica Engstrand, Henrik Hermansson (Dick W. bild), Berthil Johansson

På onsdagskvällen den 26/8 var Bankeryds Fotoklubb inbjudna av Kulturförvaltningen vid Jönköpings Kommun till Kv. Ödlan för avslutning av fotoklubbens utställning ”Biologisk mångfald” och prisutdelning.
 
Jönköpings kommun friluftsliv och Ödlan, som vill vara en arena för både kultur och natur, utlyste inför Den internationella dagen för biologisk mångfald som firades 22 maj, en fototävling på temat biologisk mångfald, då de funnit att här fanns ett ypperligt tillfälle till samarbete mellan friluftsliv och kultur. 
 
Bankeryds Fotoklubb nappade på inbjudan och lämnade in 23 tävlingsbidrag på mottot Biologisk Mångfald, som tillsammans blev en av besökarna uppskattad fotoutställning.
 
Sommarens besökare har sedan röstat på sin favoritbild och utställningen avslutades onsdag 26 augusti med förtäring med mingel och prisutdelning.
 
De tre bilder som fått flest röster belönades med ”något att läsa, något att sitta på, något att dricka ur och något att handla för”, som Henrik Henriksson, koordinator på Ödlan och Lisa Bergström, friluftsstrateg på kommunen, uttryckte det, när de överlämnade de tre vinstkassarna till de glada fotograferna Monica Engstrand, Dick Wåhlin och Berthil Johansson.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln