BFK vinnare i andra omgången av RTF 2021/2022 

Bankeryds Fotoklubb vann omgång två av RiksTemsFoto (RTF2) med totalt 14 poäng. I totalen efter två omgångar ligger vi fortfarande på en andra plats.

Bäst lyckades Leif Arvidsson på en tredje plats med sin blid "I see you".  Leif fick även med en bild för visning med titeln "Elefantfamilj". Även Lars-Ove Andersson lyckades mycket bra i den här omgången med hela tre bilder för visning. Dick Wåhlin fick med en bild för visning

Motto för den tredje och sista omgången RTF3 är "I skogen" med inlämning senast den 1 mars. 
 

RTF2 plats 3. Leif Arvidsson - "I see you"

Juryns motivering: 
Street foto när det är som bäst. Man har en bra bakgrund och man bara väntar på att någon ska sätta sig där. Det retar fantasin, vad har de gemensamt. Stor är liten, liten är stor. Bra skärpa och beskärning. 
 

Etiketter: rtf

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln